1. Praha 9  » 
  2. Horní Počernice  » 
  3. Studio Lucie

Studio Lucie

Lhotská 2227/23, Horní Počernice, Praha 9

Cílem našeho kadeřnictví je zcela individuální přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme střihy dámské, případně rádi ostříháme i pány, ale pouze na objednání.



FOTOGRAFIE


INFORMACE

KADEŘNICE

Lucie Chalupová - pracuji výhradně s kosmetikou previa

tel: 604 136 680

Poskytuji služby na té nejvyšší úrovni a mým cílem je profesionální a zcela individuální přístup ke každému zákazníkovi. Díky použité vlasové kosmetice previa, což je italská profesionální, mladá, energická a dynamická vlasová kosmetika, získají Vaše vlasy zdravý vzhled a okouzlující lesk. Vytváří řešení pro stálou přírodní krásu. Používají se speciální přísady a složky pro mimořádný výsledek. Pracuje se s přírodními složkami, jako je med, mléko, extrakty z ovoce, přírodní oleje a mléčné proteiny. Nebojte se proto změny a podtrhněte Váš styl novým účesem.

Prodloužení vlasů Keratinem. 

previa

Tato italská vlasová kosmetika, jako jediná nabízí hloubkovou regeneraci vlasů, pomocí žehličky Ultrasonic Repairing Systém. Technologií infračervených paprsků, ultrazvuku a speciální masky, získají Vaše vlasy dokonalou hloubkovou péči, léčí vlasové vlákno, opravuje poničené vlasové vazby, vyhladí vlasové kutikuly, regeneruje vlas zevnitř, vlas se poté stává odolnější a pružnější. Doba aplikace 30 minut. Ochrana vlasů až 6 týdnů, dle poškození vlasů.

Kadeřnické služby:

• Dámské střihy, dle nejnovějších trendů. 
• Barvení, melírování, preparace (nejnovějšími technikami).
• Poradenství (mohu Vám doporučit služby a produkty pro Váš typ vlasů).
• Prodej vlasové kosmetiky značky previa.

Pracovní doba Po-Čt 8-20 hod. dle objednání


KONTAKTY


Název
Studio Lucie
Kontakty
+420 604 136 680
lucie.chal@seznam.cz


Další salony můžete prohlížet v lokalitách:   Praha 9    Horní Počernice

Přidat firmu
Poslední aktualizace: 2016-11-23 13:03:10